★Page 27 of 366 - Kaylish Birthday Party :D
Friday, 27 January 2012 • 05:59 • 0 comments

Salam readers :D


Hah? apa awak tanya? Kenapa saya mulakan post kali ni dgn gambar. hehe, eh cup. Tgk title lah. Kaylish Birthday Party hoho. Hah ni lah birthday girl yg mukanya macam chinese kan kan :) *angguk lah jika ya* hehe thankyou. So, harini kitaorang plan buat birthday party dekat  Taman Rimba. So so HAPPY BIRTHDAY ELIS ELISSA. Nak berkenalan dgn elis tak? Hehe silalah tweet dia. Dia peramah, suka gelak mcm haha org gila. Benda yg taklucu pn she will laughing like hm hell yeah! Gila kan?

There are three hundred and sixty-four days when you might get un-birthday presents ... and only one for birthday presents, you know.

Saya taknak cakap banyak. Mesti nak tgk gambr yg snap td kan hehe. *angkat kening* ye ye saya tahu awak semua nak tengok hehe. *scroll down*

comel kan princess ni :D



hadiah paling special k. CENGKERIK & CACING


with anum :D

with syed muhammad afiq

its time tooooo.. tadaaaa!


hehe thats all kot. memang seriusly aku sayang adik-2 ni semua. hehe :D


Thanks for made my day
HuggiesKisses,
Amira Rahim

★almost 3 years with Sh Sarah Nazifa Syed Ilham Al Barakbah :)
Wednesday, 25 January 2012 • 03:54 • 0 comments

Salam and hello mello readers hehe :D

Today I would like too emm *thinking* aha I would like to talk about my only one adopted sister. Haha nak tau sapa? eh kenai dah kot. Alaa yg comel tu. And yg skrg sudah pn bertudung tutu. Comel sngt k sarah. Mira suka. Congrates. eh eh tajuk lain pulak hm. TADAAAAAA ! Ni lah SARAH tu. Hehe comel? Yalah, mmg comel pn. Hah nak tackle. Hm sorry she'd oredi taken.

Haha eh 19 mac ni cukup aku dgn Sarah 3 years k haha. Rasa mcm hebat dh la *kelip-2 mata kat sarah* Ish tiba-2 hrini aku rindu sarah hm hm pelik kan sarah. yes she said "ya pelik sangat". *sigh* hehe.

Sarah dah dua tiga kali ajak aku pi rumah tp hajat taksempaian pulak lg nya hm. aku pernah pi sekali ja rumah dia, tu pn time aku f3 nun haha. and dia f1 hihi alolo mudanya Sarah time tu. skrg dh? Haha Form 4 hukhuk.
Nak tgk dak gmbr aku dgn sarah time tu? Hhaha *scroll down*



muka masing-2 ala-ala bdk2 takcukup umur lg muahaha. tp lucu.

and that day sarah main piano k kat aku. PIANO !


HHA, teramat sweet k? *blink blink* jgn jelly lah ye

aku siap update kat twitter yg AKU RINDU DIA k haha


AND NOW NOW hmm dia dah bertudung hehe.


sangat comel k.

so so. Aku sayang sarah haha, sarah mesti taksayang mira kan. Haha mmg tak cntact pn km. kenkadang ja. Hehe tu je lah kot nak cakap. 

p/s : eh sarah nnti mira pi rmh k. and rindu adam hiuhiu. Kita buat benda berfaedah hm jgn lupa makann ye ye :p. bye sarah. Sayang sarah <3
HuggiesKisses,
Amira Rahim

★Akad Nikah-Salfarina Shuib :)
Tuesday, 17 January 2012 • 23:04 • 0 comments

Salam and hi readers :)

Tahniah untuk kakti yg baru ja jadi bini org hehe. Lepas ni tkdak org dh nak keluaq bwk aku pi jalan merata smpai lewat mlm. Eh aku bukan liar k. Mak aku benarkan sebab dia org yg paling mak aku percayai lgpn she is my cousin :) Lepasni kalau km nak keluar pn bukan berdua lg tetapi bertiga hehe :p

aku suka gila gmbr ni. K aku minat gmbr yg aku tangkap sndiri hehe :)

Haha time dalam kereta otw nak pi masjid apa tah nama tu, aku naik kereta sekali dgn pengantin hihi. *muka seronok* Dalam kereta tu ada 4 org iaitu jeng jeng jeng hehe aku, kak naziroh, kakti and and kakMiza yg mulut bnyk sgt. Aku duduk depan hiks. Then ada something yg melucukan haha sepatutnya aku takleh dgr ehem :p 

 Aku : Rasa apa dh nak jadi isteri org kakti?
 KakTi : takrasa apa pn. Takut and berdebar pn dak.
 KakMiza : Shahirah tau dak seronok oh kawen. Haha kalau shahirah rasa mcm mana seronok kawen mesti  
                   lepas SPM hrtu dh bgtau ayah nak kawen. Best oh rasanya kawen ni. Haha 

Then kami semua gelak. Aku pn gelak jugak lah walaupun aku takfhm apa yg depa ckp "best" tu haha. HAPP ! jgn sebok hal org tua hehe.

 hah ni lah kakak-2 dalam dialogue tu hikhik :p

Dia ni bletiaq apa tah. Takut laki lari hehe. *kidding*

Okay bila dah smpai ja semua turun kereta the bergegas ke dalam Masjid huh pengantin lelaki mesti dah berpeluh sakan and ketaq gila kan haha!
Dipendekkan ceritanya.... Tau dak, pengantin lelaki okay ja sekali lafaz tp sebelum tu tok kadi pulak yang 3 kali ulang ! haha repeat 3 kali k ! mmg agak melucukan lah. dia pulak yang sakan ulang haha.

selamat lah mereka di ijab kabulkan. Alhamdulillah :')

and she was extremely happy. Look at her ! :)


To my cousin, Salfarina shuib : Tahniah sebab dah jadi isteri org hehe. Semoga kekal bahagia sehingga ke Jannah, InsyaAllah :) 

That's all hehe. Thanks for reading :D

HuggiesKisses,
AmiraRahim







  


Everytime Miss You
PostAboutLinksSite

★Assalammuailaikum!


+Follow // Dashboard
Steal anything what you can steal. bold italic underline strike